Bestuurssamenstelling

Het bestuur van de familievereniging bestaat uit de volgende personen.

NaamFunctie
A.W.M. (Ton) van MierloVoorzitter
E.A. (Dineke) Bollaert-SmitPenningmeester
S.P.M. (Sebastiaan) van MierloSecretaris
J.A.W. (Jeroen) van MierloAlgemeen lid
P.J.M. (Paul) JansenAlgemeen lid

Algemene inkomsten

De Familievereniging IJsselbolder is sinds december 1998 door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daarom hoeft de Familievereniging IJsselbolder over giften en/of erfenissen geen belasting te betalen. De schenker kan giften van de inkomstenbelasting aftrekken.

Van 1993 tot 2007 organiseerde de Familievereniging een grote markt: de IJsselboldermarkt, met een jaarlijkse opbrengst van rond de Ä 4000,-. Omdat het terrein op de IJsselbolder, wegens langdurige bouwwerkzaamheden, niet meer beschikbaar is moest de Familievereniging daar spijtig genoeg mee stoppen.

Op zondagmiddag organiseerden vrijwilligers wekelijks de zondagmiddagsoos: een ontmoetingsplek voor cliŽnten en verwanten. Onze cliŽnten wonen in een AWBZ-instelling. Gezien hun beperkte financiŽle mogelijkheden vroeg de Familievereniging van hen geen bijdrage. De Familieverening gaat kritisch en bewust om met de gelden, omdat de Familievereniging de cliŽnten graag nog veel jaren wil laten genieten van de leuke dingen die hun leven veraangenamen!

De toekomst

De Familievereniging gaat op dezelfde wijze door. De familievereniging laat mensen, die ons een warm hart toedragen, natuurlijk weten dat elke bijdrage welkom is. Wij hebben gelukkig een groot netwerk van ouders en verwanten! Wilt u graag vrijwilliger worden, of een financiŽle bijdrage leveren, kunt u hier contact opnemen.